Ook in de camper: lading zekeren!

Patrick Haeren had in juli 2016 een ongeval met zijn camper, maar de wijze les die hij daarbij heeft geleerd is nog steeds actueel. Patrick: “Wehadden een super weekend gehad in Kleve-Keeke. Hele mooie verzorgde camperplaats aan een viswater. Top echt een aanrader! Helaas, het slechte nieuws is dat we op de terugweg een klapband op de autobahn hebben gehad en onze camper, waar we sinds 6 weken trotse eigenaar van waren, kapot is. 😢 Gelukkig geen persoonlijk letsel en gelukkig hadden we geen kinderen bij ons want dan vreesde ik het ergste. Aan iedereen die met kids onderweg is in een camper de dringende oproep om goed na te denken wat jullie in de kasten opbergen! Het was een grote ravage daar waar normaliter de kinderen zaten.”

2 Comments

  1. Tanisha 25 januari 2018 Reply
    • Alex Miedema 25 januari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *