Ford Ecosport op transport

Soms maak je in al je onschuld een foto van een vrachwagen eenmaal thuis ga je dan eens goed kijken wat je nu precies op de foto hebt gezet, zo ging dat ook met deze combinatie van Theo Faassen uit Venlo. Normaal vervoeren zij caravans en dat soort dingen maar twee losse auto’s op een vrachtwagen dat is niet iets wat ik vaak zie bij hun. Dus eenmaal thuisgekomen wat gaan zoeken en het blijken twee nieuwe grondig vernieuwde  Ford Ecosports te zijn. Ik vermoed op weg naar de dealer want volgens de website van Ford Nederland is de auto binnenkort verkrijgbaar.

Sometimes you take a picture of a truck and when you are at home you take a really good look at it, but i noticed something strange on this truck. To new Ford Ecosports that are not even on sale yet, so i think Theo Faassen had the job of bringing demo’s to the Ford Dealers in the area. Its a bit of a change for them because normaly the are used to haul caravans and campervans from the plant to the dealers.

 

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *