Colin Haselaar op Rhodos

Afgelopen herfst ging Colin Haselaar op vakantie naar Rhodos. Om te genieten van de zon, maar als voertuigliefhebber in hart en nieren kon hij het ook niet laten een paar plaatjes van voertuigen te schieten. Colin: “Leuk eiland, opzich weinig aparte voertuigen. 4/5 autos zijn modern en huurauto’s. Vrachtwagens veelal Volvo en Mercedes. Aantal FH16s gezien maar geen foto kunnen maken. Nog een DAF 95 topsleeper gezien maar geen foto kunnen maken. Autos lijden er wel, bij jonge autos zijn de kunststof koplampen al geel verweerd en motorkappen die raken verfloos. Taxi’s eigenlijk allemaal donkerblauw met crème dak, Mercedes E klasse. Enkel andere auto waaronder een Toyota Avensis. Pick-ups in overvloed, meerdere zonder voorbumper, geen idee of dat een reden heeft.”


Wie van deze foto’s zin heeft gekregen om zelf ook eens die kant op en een auto te huren in Griekenland, op Griekipedia staan handige tips.

2 Comments

  1. Jan Clevering 29 januari 2018 Reply
    • Willem feenstra 29 januari 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *