HE-Logistics is flink uitgebreid


Per 1 december 2017 is HE-Logistics B.V. verhuisd naar een nieuw en veel groter kantoor aan de Nieuwe Langeweg 107 in Hoogvliet. Dat is in het zelfde gebouw waar ze voorheen al zaten, maar nu een verdieping lager. Omdat zetoch bezig waren hebben ze gelijk glasvezel aan laten leggen, hebben ze nieuwe telefoontoestellen die via de cloud werken, een aantal nieuwe computers, een groot tv-scherm waarop het volgsysteem van de vrachtwagens te zien is, nieuwe bureaus en nieuwe stoelen. Het kantoorpersoneel kan dusweer jaren vooruit.

Maar ook het personeel wat dagelijksop de weg zit is niet vergeten, er is de laatste weken flink geïnvesteerd in nieuw rollend materieel. Onder andere een Fiat Scudo die onder anderegebruikt wordt voor groupage werk, koeriersdiensten en indien nodig om een chauffeur thuis te brengen. Kortom een allround bus!

Op truckgebied zijn er drie Iveco Stralis XP 460 HI-WAY’s en een DAF XF bij gekomen.

HE-Logistics heeft haar capaciteit te vergroot om aan de vraag van haar klanten te kunnen blijven voldoen. Met dank aan Esther van der Graaf voor de foto’s en informatie.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *