De witte Fendt 936 van Bergert

Een witte tractor is niet iets wat je elke dag ziet, een witte Fendt 936 is dan waarschijnlijk nog iets zeldzamer. Dus toen ik afgelopen voorjaar in Waldbreitbach in het Duitse Westerwald tijdens een lange wandeling deze witte Fendt 936 zag staan van de Bergert Group had ik het gevoel alsof ik een schat had gevonden. Achter de machine hangt een groevenfrees die gebruikt werd (wat een verrassing) om groeven te trekken want Waldbreitbach en omgeving werden eindelijk voorzien van hoge snelheidsinternet. En als laatste een enorm dank je wel aan mijn vriend @farmerbeavis voor mijn super copyright en naam ding.

A white tractor is pretty rare, a white Fendt 936 is like finding a treasure and thats how i felt last April whilst out on a long hike near Waldbreitbach in the German Westerwald Region. This 936 belongs to the Bergert Group and was equipped with a big groove cutter that was being used to cut grooves for internetcables because Waldbreitbach and the surrounding villages were hooked up to high speed internet. Also a huge thank you for my friend @farmerbeavis for a super copyright logo.

 

 

 

 

 

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *