De Ford E350 van Visser Leeuwarden

Ford E350Een jaar lang heb ik bij ambulancebouwer Visser in Leeuwarden gewerkt, ik was van afdeling logistiek. Ik was voornamelijk verantwoordelijk voor het magazijn, maar moest ook regelmatig spulletjes halen en brengen. Daar heb ik 51 weken lang een Mercedes-Benz Vito voor tot mijn beschikking gehad… En in de laatste week werd die vervangen door een Ford E350, een ex ambu die door inruil verkregen was! Wat een monster om in te rijden, heerlijk… Helaas voor mijn opvolgers is deze auto niet lang gebleven. Ford E350In de zomer van 2008 voldeed dit voertuig aan alle toen geldende regels. Tegenwoordig zijn ze wat strenger over blauwe kappen (er zaten geen lampen meer achter) en officiële striping op voertuigen, dus nu zou dit uiterlijk helaas niet meer kunnen. Ford E350Een ambulance staat op personenwagenkenteken, een transportvoertuig op grijs kenteken, er moest dus een nieuw kenteken geregeld worden bij de rdw. Ford E350

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *