De oogst van 12 februari

Gisteren was ik even in Lauwersoog, niet om een visje te eten, maar om een goed excuus te hebben even in Oosternijkerk langs te gaan. Over de voertuigen van Pieter Leistra die ik daar op de foto zette volgen later nog drie aparte artikelen, in deze oogstblog de bijvangst. DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Waberer’s.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ R. Nooijen.MAN TGS 1st genMAN TGS 1st gen ~ Ridder & De Vries.DAF CF85DAF CF85 ~ Ridder.DAF CF85DAF CF85 ~ Ridder & De Vries.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen ~ HOS Oil.Renault Premium 1st genRenault Premium 1st gen ~ ex-Rabelink.Iveco Turbo frontstuurIveco Turbo frontstuur met eenmanscabine!DAF 95XFDAF 95XF ~ Hoekema.VW CaddyVW Caddy.Mercedes-Benz VarioMercedes-Benz Vario ~ G4S.Fiat DucatoFiat Ducato ~ Heiploeg.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Smitfood.Mercedes-Benz Atego MP2Mercedes-Benz Atego MP2 ~ Jelle Batema.MAN F8MAN F8.Spierings AT3Spierings AT3.Steyr 92Steyr 18S26.Scania 164Scania 164 ~ Sijtsma.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *