De oogst van week 7 2018

De afgelopen week ben ik niet alleen op de 12e op pas geweest, ook de dagen er na heb ik hier en daar nog een plaatje geschoten.

Massey-Ferguson.Renault Premium 2nd genRenault Premium 2nd gen.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ JDG Transport & Zn.VW AmarokVW Amarok ~ Provinsje Fryslân.Mercedes-Benz AntosMercedes-Benz Antos ~ Spelt.Volvo FM 3rd genVolvo FM 3rd gen ~ Portena.DAF XF105DAF XF105 ~ Jan Tromp.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ J. Brouwer.Renault T-serieRenault T-serie ~ Vaditrans.Scania R620Scania R620 ~ Nailtra.DAF XF105DAF XF105 ~ De Boer.Fiat DobloFiat Doblo ~ De Boer.

Ford ~ A. Hak.Terberg FM 2nd genTerberg FM 2nd gen ~ S. Hoekstra.Scania 143 StreamlineScania 143 Streamline ~ Niek Dijkstra.Renault MasterRenault Master ~ M.S. de Vries.DAF 55DAF 55 ~ Brandweer Leeuwarden.MAN TGM 2nd genMAN TGM 2nd gen ~ Brandweer Leeuwarden.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Brandweer Leeuwarden.DAF XF105DAF XF105 ~ H.Z.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *