250 Iveco Daily’s voor Bo-Rent


Autoverhuurmaatschappij Bo-Rent.nl en Iveco hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van 250 Iveco Daily’s in 2018. 210 van de nieuwe Daily’s zullen worden uitgevoerd als gesloten bestelwagens, de overige 40 voertuigen worden opgebouwd met een gesloten laadbak met laadklep. Bo-Rent.nl Autoverhuur kiest onder andere voor Iveco vanwege de uitstraling, prijs-kwaliteitverhouding en het feit dat er bij de Daily geen AdBlue toegevoegd hoeft te worden om de Euro-VI norm te behalen.

Bo-Rent.nl Autoverhuur
Bo-Rent.nl Autoverhuur is onderdeel van de Bo-Mij Groep, in 1974 begonnen als bescheiden ijzerwarenwinkel op de Nieuwe Keizersgracht in Amsterdam. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot concern met een enorm assortiment. Bo-Mij Groep kent vijf divisies waarvan bouwmaterialenverhuur Bo-Rent.nl en Bo-Rent.nl Autoverhuur de bekendsten zijn.
Bedrijven en particulieren kunnen al ruim 35 jaar gebruik maken van de diensten in de verhuur van auto’s, bestelbussen en vrachtwagens die Bo-Rent.nl Autoverhuur biedt. Met 67 vestigingen en een wagenpark van 3000 voertuigen verspreid over Nederland is er altijd een geschikte huurauto of bedrijfswagen in de buurt.

250 nieuwe Daily’s: vervanging en uitbreiding
Bo-Rent.nl Autoverhuur heeft voor de vervanging van een aantal voertuigen en uitbreiding van haar wagenpark gekozen voor Iveco. De grootste factor die heeft bijgedragen aan deze keuze is de prijs-kwaliteitverhouding van de Daily. Tevens hoeven de klanten die de voertuigen zullen huren enkel diesel te tanken. Iveco maakt op de Daily geen gebruik van AdBlue om aan de Euro-VI emissienorm te voldoen. Daarnaast zijn de uitstraling van het voertuig en de onderhoudsvriendelijkheid van groot belang voor Bo-Rent.nl.

Verschillende configuraties Daily
Gefaseerd over 2018 zal Bo-Rent.nl Autoverhuur 250 nieuwe IVECO Daily’s in ontvangst nemen. Het grootste gedeelte van deze serie voertuigen zal een uitbreiding van de verhuurvloot zijn. De eerste IVECO Daily’s, die uiteraard in de herkenbare rood-wit-gele huisstijl van Bo-Rent.nl zullen worden uitgevoerd, zijn in februari 2018 overhandigd.

Van de 250 nieuwe bedrijfswagens zullen 210 stuks als enkellucht gesloten bestelwagenconfiguratie met een wielbasis van 3520mm of 4100mm en een verhoogd dak worden uitgevoerd. Een deel van deze bestelwagens heeft de volautomatische 8-traps Hi-Matic versnellingsbak aan boord. De klanten van Bo-Rent.nl Autoverhuur hebben met deze IVECO Daily’s de beschikking over laadruimtes van 10,8 of 16,0 kubieke meter groot!
40 van de nieuwe IVECO Daily’s voor het van oorsprong Amsterdamse verhuurbedrijf worden uitgevoerd als dubbellucht chassis-cabine met een wielbasis van 4100mm. Deze voertuigen worden door Tijmen Ploeg uit Nijkerk opgebouwd met een gesloten laadbak en een Dhollandia laadklep.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *