De Harlinger bus-trein van Arriva

Mercedes-Benz O405In 2009 en 2010 werd de spoorlijn tussen station Harlingen en station Harlingen-Havens vernieuwd. Maar een klein stukje lopen, maar als extra service aan de mensen die naar Vlieland of Terschelling wilden zette Arriva een aantal bussen in, die voor de gelegenheid in Spurt-print gewrapt werden. Eén van de chauffeurs was de welbekende Johannes Wiersma. Opvallend detail is dat het destijds de enige Arriva-bussen in Fryslân waren, ondanks dat de Nederlandse afdeling een Fries bedrijf is, met het hoofdkantoor in Heerenveen. Maar in 2009 reden Connexxion en Qbuzz in Fryslân.Mercedes-Benz O405Mercedes-Benz O405G.Berkhof onbekend/overigDeze Berkhof op MAN techniek komt nog bij VEONN vandaan, in die periode reed hij eerst op Vlieland en later Terschelling.Berkhof onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *