De levens van de BT-75-JV

Scania 92Scania 92De Scania 92 met kenteken BT-75-JV heb ik als kind heel regelmatig gezien. Destijds was hij van (het inmiddels al lang niet meer bestaande) mechanisatiebedrijf Banga. Op 20 april 2008 zag ik de truck weer, toen ik na de oprichtingsmeeting van de Lada Niva Club Nederland (die bestaat ook al niet meer) bij B. Naaktgeboren in Tollebeek langs reed. Destijds had ik helemaal niet eens door dat het om dezelfde truck ging, maar toen ik 10 jaar later weer eens door mijn archief bladerde viel het kwartje ineens. Scania 92Scania 92
Edit: Wijnand Hartman kwam met nog een mooie aanvulling: “De BT-75-JV is volgens mij nieuw bij Boeke Heesters is Amersfoort gekomen, die hadden precies zulke auto’s om de landbouwmachines en traktoren weg te brengen.”

3 Comments

  1. Jan Zijnstra 4 september 2019 Reply
  2. Béné 23 maart 2020 Reply
  3. Jan Zijnstra 17 december 2022 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *