De oogst van week 10 2018

De afgelopen week moest ik door privé omstandigheden onverwacht een paar dagen naar Duitsland. Maar ook in de eigen regio en bij Kleyn in de buurt heb ik de nodige foto’s gemaakt. Volvo FH 2nd genVolvo FH 2nd gen ~ Pultrum.Renault T-serieRenault T-serie ~ Theo Faassen.Scania P270Scania P270 ~ Mol Cargo.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Lampe.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ AB Texel.Scania G480Scania G480 ~ Van der Meulen metaal.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Breman.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter ~ Wensink.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Borgesius.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Bakkerij Veenhuis.MAN TGM 3rd genMAN TGM 3rd gen ~ Bakkerij Veenhuis.DAF XF105DAF XF105 ~ Dumani.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6.Scania R500 (new)Scania R500 (new) ~ JDV.Scania S450Scania S450 ~ Sandstra.Scania R450Scania R450 ~ Sandstra.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Elflein.Scania S500Scania S500 ~ Karl Bruch.

MB Trac.

Valtra T-serie.
Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1 ~ E. Both.Iveco EurocargoDoor Titan aangepaste Iveco Eurocargos.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Wenske.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner ~ RTL.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2.Scania R450Scania R450 ~ Wolter Koops.Iveco StralisIveco Stralis ~ BET 2000.MAN LEMAN LE ~ Stengel.Unimog onbekend/overigUnimog ~ Windolph.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Reinert.Scania R450Scania R450 ~ PrimaFrio.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Cars GmbH.Renault T-serieRenault T-serie.Mercedes-Benz Atego MP4Mercedes-Benz Atego MP4 ~ H&E.Mercedes-Benz Axor MP2Mercedes-Benz Axor MP2 ~ H&E.Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3 ~ Poller.Renault T-serieRenault T-serie ~ DB Schenker.Iveco StralisIveco Stralis ~ Wocken.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Franz.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4 ~ Schuon.Iveco EuroTrakkerIveco EuroTrakker.MAN TGL 2nd genMAN TGL 2nd gen.Mercedes-Benz Atego MP1Mercedes-Benz Atego MP1 ~ Robert Schnek.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.MAN TGAMAN TGA ~ Florian Herbold.Toyota LandcruiserToyota Landcruiser.Scania T112Scania T112.Scania P230Scania P230 ~ Boonstra.Scania cabineEn we sluiten deze oogstblog af met een oude Scania cabine van Sijtsma waar de brandweer mee mag oefenen.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *