Wederom truck van de ‘weg’ gegleden bij Lemmer

DAF XF95
Eerder deze week had ik al een artikel over een truck in de berm bij Lemmer. De reactie van de wegbeheerder, provinsje Fryslân, kwam daarop met de reactie dat het er helemaal niet te glad is. Nu was ik vrijdagochtend toevalig zelf in Lemmer en zowaar, daar stond al weer een truck in de berm. Zou de verantwoordelijke ambtenaar nu nog steeds denken dat het echt niks met de weg te maken heeft? Ik kwam de truck in de middag weer tegen zonder zichtbare schade, dus het viel dit keer gelukkig mee, maar het lijkt me nu toch wel tijd geworden om iets aan de situatie daar te doen. Tot die tijd: goed opletten als het regent of vriest en je moet langs Lemmer! En echt niet sneller dan de aangegeven 30 kilometer per uur gaan.
DAF XF95

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *