Wit stuur? Duitse Polizei overstuur!

De politie in Duitsland, en met name die in ons buurbundesland Nordrhein-Westfalen, is tegenwoordig erg gefocust op verfraaide vrachtwagens. Zo wordt je nu aan de kant gezet als je een lampje te veel hebt, of, in het geval van Edwin Fennema, als je een wit stuur hebt.

Edwin: “Gegokt en verloren😃 Gisterochtend aangehouden in Duitsland en bekeurd om mijn witte stuur. Ik weet ook wel dat ze daar de laatste tijd streng op controleren, maar ik gokte erop dat het wel mee zou vallen omdat deze auto er toch bijna uit gaat. Niet dus. Maar om mij dan als crimineel te behandelen en helemaal klem te zetten omdat ze dachten dat ik weg zou rijden, gaat ook wel wat ver.😖😖 Je kunt beter wat jatten dan een wit stuur hebben.”
Ik ben het met Edwin eens, tuurlijk, het mag niet, maar dit is wel een erg overdreven reactie… Toch blijven er mensen witte sturen gebruiken, Edwin heeft de zijne gisteren direct al verkocht. Maar je kunt m natuurlijk ook aan de muur hangen of in een oldtimer schroeven in plaats in een nieuwe truck. 😉

Op BIGtruck gaat collega Iep vander meer nog wat dieper op deze materie in.

2 Comments

  1. Offermans M. 26 november 2023 Reply
    • Alex Miedema 26 november 2023 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *