Flexibel inzetbare Scania G320 NGS voor Van Noort

Onlangs is bij Van Noort Bedrijven B.V. in Waddinxveen het eerste model van New Generation Scania afgeleverd. Van Noort heeft bewust gewacht totdat de G-cabine leverbaar was vanwege de comfortabele lage instap en het ruime zicht rondom op het overige verkeer. De truck is bij Estepe voorzien van twee extra zitplaatsen in de cabine. Het tweede bed, wat nu gebruikt wordt als rugleuning, kan nog steeds als tweede bed worden ingezet. De vrachtwagen is afgeleverd door Scania Waddinxveen.
Scania G320
De nieuwe Scania wordt dagelijks, bij de afdeling Logistiek, ingezet voor het vervoeren en afleveren van complete keukens en kopieermachines. Tevens wordt het voertuig ingezet bij de verhuisafdeling. Door de twee extra zitplaatsen kan er voor activiteiten in de buurt extra personeel worden meegenomen terwijl er bij langere ritten, met dubbele bemanning, geslapen kan worden.

De wissellaadbak kan worden vervangen voor zowel een 20 of een 25 ft opslagcontainer. Achter de wagen kan een aanhanger worden meegenomen en door de opbouw van een kogelkoppeling kan de verhuislift met dezelfde wagen worden vervoerd. De laadbak, die is opgebouwd door Zuidwijk Carrosserieën, is voorzien van geïntegreerde laadbakverwarming wat een must is voor het transport van de kopieermachines en overige gevoelige apparatuur. De opbouw is rondom gesloten door middel van RVS kisten en zijafscherming.

Het nieuwe voertuig is een uitermate flexibel inzetbare truck die dankzij goed onderling overleg tussen Van Noort Bedrijven, Scania Waddinxveen en Zuidwijk Alphen a/d Rijn tot stand is gekomen.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *