Hamer aan het testen voor de Morocco Desert Challenge

DAF CF Euro 6Op de terugweg van de OCV Lenterit zag ik bij toeval het team van Hamer aan het testen voor de Morocco Desert Challenge in een zandput van Van der Wiel. Het team gaat dit jaar met twee trucks en een ‘jeep’ naar de Sahara. Naast Fons en Lars Jans liepen er nog een paar bekende gezichten rond bij de test: astronaut André Kuipers gaat de 4×4 besturen, Iep van der Meer is als persman bij het team en ook topnavigator Serge Bruynkens was aanwezig. Mannen, heel veel plezier bij de rally! Hopelijk ben ik er volgend jaar ook weer bij. DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6Onbekend grondverzetGINAF M3331Toyota LandcruiserToyota LandcruiserDAF CF Euro 6
Meer foto’s en info op bigtruck.nl

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *