Frachtwein yn Ljouwert

Als kind had ik (Martijn Manrho, red) een brief gestuurd naar de brievenbus van Oom Donald en op de een of andere manier is die nooit gepubliceerd, en het was nog wel zo’n leuke brief en ik heb het de redactie nooit vergeven. Een beetje hetzelfde moet Simon de Jong zich voelen die in 2015 een mail stuurde met deze prachtige ouwe vrachtwagens.

“Ik ha hjir in pear foto’s fan de jierren ’80 fan frachtwein yn ljouwert op it terein fan de âlde kowemerk
Faaks is it wat foar op do site “

Voor de niet Friezen onder ons (waaronder ik) gaat het om oude vrachtwagens die Simon in ergens in de jaren ’80 bij de veemarkt in Leeuwarden op de foto heeft gezet. En hopelijk hebben we het een beetje goed gemaakt voor Simon.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *