Generations: zware Mercedes trucks bij Simon Loos

Als er iemand een trouwe Mercedes-klant is, is het Simon Loos wel. Er zit zowaar een Mercedes-dealer op hun terrein in Opmeer en ook tussen de uitgebreide oldtimercollectie zitten diverse trucks met de ster. En daar reken ik Henschel ook toe: de ster is anders, maar het merk is wel opgegaan in het Daimler-concern.Henschel HS100Henschel HS100.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz SK 88Mercedes-Benz SK 88.Mercedes-Benz SK 94Mercedes-Benz SK 94.Mercedes-Benz Actros MP1Mercedes-Benz Actros MP1.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2.Mercedes-Benz Actros MP2Mercedes-Benz Actros MP2, maar na een ongeval van MP3 looks voorzien.Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4.Mercedes-Benz Actros MP5Mercedes-Benz Actros MP5.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *