De Diamond T van Rinsma

Diamond T onbekend/overigScania heeft een ijzeren reputatie, maar is pas relatief kort op de markt in Nederland. Vóór de Tweede Wereldoorlog was er een merk met een vergelijkbare reputatie, en die had nog dezelfde importeur ook: Beers importeerde vroeger Diamond T. De band tussen de Friese Scania-dealer Rinsma met Beers gaat ook al terug tot deze tijd. Hoe mooi is het dan dat Rinsma een prachtige Diamond T in haar collectie oldtimers heeft, compleet met provinciaal kenteken. Bij de oldtimerdag op koninginnedag in Minnertsga van 2009 kon ik bijgaande foto’s van deze bijzondere truck maken. Diamond T onbekend/overigDiamond T onbekend/overigDiamond T onbekend/overigDiamond T onbekend/overig

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *