Kippertreffen 2018 Geilenkirchen

Elk jaar ergens begin april verandert een zandgroeve tussen Geilenkirchen en Übach-Palenberg in een zandbak waarin mensen met vrachtauto’s en allerlei graafmachines spelen. Prachtig evenement waarin de geschiedenis levend is in plaats van statisch opgestelde vrachtwagens. Hieronder een impressie van wat er te zien en te doen was.

Every year in early April a quarry in Germany near Geilenkirchen changes into a big sandbox where people play with trucks and all kind of digging equipment. A great event where history comes to live. Underneath some photo’s that i took.

3 Comments

  1. Serve Vliegen 9 april 2018 Reply
  2. Serve Vliegen 9 april 2018 Reply
  3. Martijn Manrho 9 april 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *