[video] InfiniShield: Het ultiem geprinte schuifzeil

InfiniShield. The ultimate printed curtain from Roland International on Vimeo.

Roland International is altijd al een pionier geweest op het gebied van printen. Al in 1985 (!) was Roland het eerste bedrijf in de branche dat geprinte schuifzeilen leverde. Nu, in 2018, brengen ze wederom een revolutie teweeg in de schuifzeilen markt. Roland kent als geen ander de uitdagingen van de weg. Daarom hebben zij een product ontwikkeld dat geavanceerde printtechnologieën combineert met superieure duurzaamheid – onder alle omstandigheden. Met trots presenteert Roland: InfiniShield®.

Roland heeft haar klanten in geheel Europa (Carrosseriebouwers en Transportbedrijven) gevraagd wat zij het belangrijkst vinden aan hun schuifzeilen. Hun klanten lieten blijken dat een schuifzeil met name makkelijk in onderhoud moet zijn en minstens 5 jaar lang moet meegaan. De Product Managers van Roland zijn met deze informatie aan de slag gegaan en hebben een product ontwikkeld dat aan al deze eisen voldoet.

InfiniShield is een nieuw merk van Roland dat een volledige reeks aan digitale UV en Solvent printtechnologieën op PVC samenbrengt, met meerdere beschermende coatings om het ultiem bedrukte schuifzeil te bieden voor elk type trailer. Gecombineerd met hun grondige kennis van kleur, compositie, typografie en design maken ze indrukwekkende full color prints. Dankzij de coatings zijn deze schuifzeilen vuilafstotend, gemakkelijk schoon te maken en bieden zij zelfs tot 5 jaar garantie.

Marco van Diessen (Country Manager Benelux van Roland International) zegt: “We hebben ons product op de weg én in ons eigen laboratorium grondig getest door het bloot te stellen aan duizenden uren UV-licht. Daarnaast hebben wij uitgebreide tests uitgevoerd die het openen, sluiten, vouwen en koolstofvervuiling simuleren. Dit product is meer dan klaar om de markt te veroveren en wij kijken uit naar de reacties van onze klanten wanneer ze hun schuifzeil voor het eerst zien!”

One Response

  1. Sjoerd 19 april 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *