Rijdend raadsel uit Denemarken

Onbekend busTerwijl we onlangs op de Retro Truck Tour stonden te wachten vlak buiten Wezep, kwam dit raadelachtige voertig ineens voorbij. Het enige wat ik weet is dat het ooit is begonnen als bus en dat het op Deens bedrijfswagenkenteken staat. Wie meer weet, laat vooral een reactie hier onder achter (op de sociale media kan ook, maar dan ziet maar een klein deel van de lezers het en is hij over 4 uren hopeloos verdwenen in de krochten van het internet).Onbekend busOnbekend busOnbekend busOnbekend bus
Voor de busexperts die wel van een raadsel houden: op truckfan.nl staan nog veel meer vergelijkbare vraagstukken.

Edit: opgelost! Het is een Volvo buschassis van een bouwer van custom bikes.

One Response

  1. Sven van Walderveen 1 mei 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *