Op bezoek bij Mehele Landtechnik

Als ouwe gamer zijnde heb ik een voordeel, ik heb vrienden over de hele wereld en een van die vrienden woont in Oostenrijk en hij was kortgeleden lekker aan de wandel en besloot te vragen of hij bij de lokale machinehandel wat foto’s mocht maken. En gelukkig voor ons zeiden ze ja en mocht ik ze ook nog in een blog gebruiken. Dus een dank aan Farmerbeavis voor de foto’s.

I am a old gamer and one of the fun things about that is that i have friends all over the world. And one of those friends lives in Austria and he was out on a walk recently and decided to ask the local tractordealer if he could make some pictures. And luckily they said yes and i was allowed to use them in a blog. So a big thank you to Farmerbeavis for the pictures.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *