Mammoet haalt de Warrebrug uit het schip

Liebherr LTM1200In BIGtruck las je onlangs al over het transport van de Warrebrug van Heerenveen naar Tijnje, in een artikel van Iep van der Meer. Voor mij ook een bekende brug, als ik naar Iep toe ga moet ik er over. Nu kwam die brug niet vanzelf in Tijnje, maar hij kwam natuurlijk ook niet zomaar op de trailers. In deze blog een aantal plaatjes van het lossen van het schip door Mammoet.
Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Mercedes-Benz Actros MP3Volvo FH 4th genMercedes-Benz Actros MP3Volvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genLiebherr LTM1200Nooteboom opleggerLiebherr LTM1200Nooteboom ballasttrailerMercedes-Benz Actros MP3MAN TGX 1st genLiebherr LTM1200Mercedes-Benz Actros MP3Volvo FH 4th genMercedes-Benz Actros MP3Liebherr LTM1200Volvo FH 4th genVW upVolvo FH 4th gen

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *