Martijn ziet ze rijden: week 21 2018

Mijn tweede vakantieweek en we hadden het weer mee dus veel buiten geweest en leuke dingen gedaan en eigenlijk weinig echt op jacht kunnen gaan, maar gelukkig waren op de plekken die we bezochten ook voertuigen die gewoon op de foto moesten. Dus ik denk dat ik een kleine maar zeer afwisselende blog in de aanbieding heb. Van klein tot groot en groot met twee verdiepingen.

Scania R580

Jeroen van de Berg Mercedes Benz Atego

HVL Volvo FN

Van Swieten MAN TGX (tevens de laatste foto die ik met mijn vorige telefoon maakte terwijl ie nog heel was, een paar minuten later ging hard onderuit op de fiets en dacht dat het puik idee was om de val te breken met een telefoon. Kunnen ze niet tegen…)

Colbers Massey Ferguson

TCL DAF LF

IGS Mercedes Benz Atego 1318

Schönmackers MAN TGA

Robur LO 1800 (?)

Hekers & Koppen Mercedes Benz Actros

Nederlands Openlucht Museum Volkswagen LT

Nederlands Openlucht Museum Goupil Electrocar

Nederlands Openlucht Museum Massey Ferguson 3625

Nederlands Openlucht Museum Renault Maxity

Bovo Tours Van Hool TD 927

Tja, en dan de reisbussen, als we hadden geweten dat die voornamelijk schoolkinderen hadden gebracht die door het hele park renden en gilden hadden we denk ik de 45 euro entree en parkeergeld aan iets anders besteed…

South West Tours Setra S431DT

Dalstra Reizen Van Hool T917 Acron

Tholtax Tours Berkhof DAF

AVG Transport Bellier

DAF 2200

Kaasboer Rode Pet MAN TGL

Algarve Express Iveco Stralis

Ge Simons MAN TGA

Renault Traffic F1 edition

Hela DAF CF

SC

SCC MAN TXG

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *