Kloosterboer en MBH gaan inninger samenwerken

MBH Transport uit Barendrecht en Kloosterboer International Forwarding breiden hun samenwerking uit. Beide partijen leerden elkaar kennen in het najaar van 2017. “Toen was het razend druk bij ons. Ze konden er adequaat en snel, maar ook kwalitatief hoogstaand op inspelen. Dat deed ons besluiten meer met MBH Transport te gaan doen”, zegt manager G.J. Stentler van Kloosterboer.

De drukte bij Kloosterboer is ontstaan nadat klanten zich realiseerden dat de Cool Port in de Waalhaven een perfecte locatie is om verse levensmiddelen waarvan de omgevingstemperatuur doorlopend wordt gecontroleerd en geregeld, tijdelijk op te slaan en door te voeren naar het achterland van de Rotterdamse haven. “Kwaliteit en snelheid is wat klanten vragen. We zijn daarom blij dat we onlangs een BREEAM certificaat op onze locatie in Velsen hebben mogen ontvangen en dat we in Duitsland het IFS-certificaat hebben behaald. Dit laat zien dat we bij Kloosterboer alleen voor het hoogst haalbare gaan”, legt Stentler uit.

Ambassadeur

Aan de leverancierskant ziet Kloosterboer er even scherp op toe dat de vervoerders die rijden voor het bedrijf, zich eveneens aan eisen van kwaliteit houden. “MBH Transport liet vanaf het begin, middenin de drukste periode van het jaar, zien dat zij zonder meer aan onze eisen voldoen. Van onze klanten krijgen we leuke en nette reacties over het optreden van de chauffeurs van MBH Transport”, aldus Stentler. Dit leidde er al snel toe dat MBH Transport meer werk tegemoet kon zien van Kloosterboer. “We hebben geïnvesteerd in meer materieel. Inmiddels blijkt dat we ook met een lang en zwaar voertuig meerwaarde kunnen bieden aan Kloosterboer. Dus bekijken we nu in hoeverre we deze diensten kunnen uitbreiden,” aldus Abdullah Hakan, de jongste telg uit het familiebedrijf.

Special Edition

MBH Transport en  Kloosterboer bezegelen hun samenwerking door een van de nieuwe DAF’s van MBH Transport uit te voeren in de kleurstelling van Kloosterboer Forwarding. “Dat waarderen wij zeer”, zegt Stentler. “We doen dit met slechts enkele vervoerders. Logistieke partners waarover we bijzonder goed te spreken zijn. De komende periode gaan we met MBH nieuwe vormen van samenwerking uitwerken.” In een reactie zegt de directie van BMH transport, bestaande uit de broers Abdullah en Burak Hakan: “Het is fijn dat we bij Kloosterboer mochten bewijzen wat we kunnen. Het uitbreiden van het partnerschap laat zien dat succes vanzelf komt zolang je je werk maar zo goed mogelijk doet. Het compliment van Kloosterboer komt niet alleen de directie van MBH Transport toe, maar het hele team, uiteraard inclusief de chauffeurs.”

vlnr: Abdullah Haken, Burak Hakan, Gerry Stentler en Henk Mesker

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *