Martijn doet dingen: Steyler Mack Treffen 2018

In het mooie Limburgse dorpje Steyl, vooral bekend om zijn kloosters is dit weekend Steyl Promotion en als onderdeel daar van is elk jaar een old timer treffen op Zondag en sinds 5 jaar op Zaterdag het Steyler Mack treffen al dekt de vlag de lading niet helemaal meer want er is veel meer te zien dan alleen Macks.

Helaas was mijn agenda dit weekend een beetje vol dus ik kon geen foto’s van de toertocht maken of morgen langs gaan als ze allemaal gepoetst en wel te bewonderen zijn dus ik was vanmorgen vroeg even langs het terrein gereden en tot mijn grote vreugde stonden er al behoorlijk wat trucks en kon ik ook het terrein op.

Mocht je zelf willen kijken. De trucks maken vandaag (Zaterdag 2 Juni) een toertocht en worden tussen 15:30 en 16:30 terug verwacht in Steyl en morgen zijn ze de hele dag te bewonderen in Steyl. Een absolute aanrader, zeker in combinatie met de oldtimers en klassiekers die dan in de prachtige kloostertuinen te zien zijn.

Meer info op de website van het Steyler Mack treffen en de website van Steyl Promotion.

En onderstaand een selectie van wat je daar kunt bekijken.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *