Motor Sport Museum am Hockenheimring revisited

Nadat ik het Motor Sport Museum am Hockenheimring in 2011 al eens eerder had bezocht, ging ik er onlangs nog een keer langs, om te kijken of er wat veranderd was. Dat was er, helaas in dit geval. Na een onvriendelijke ontvangst aan de kassa mocht ik na veel boehs en blahs toch het museum in. Ten opzichte van de vorige keer waren veel auto’s verdwenen. Wat er nog wel was stond helaas zelden nog een bordje bij. Ook stond in meerdere gevallen een verkeerd bordje bij de verkeerde auto. Of ik nog meer te zeiken heb? Ja, zeker. Maar zelfs dat ging niet, want het herentoilet was buiten gebruik. Als je helemaal gek bent op motorfietsen die deun tegen elkaar aan staan geparkeerd moet je absoluut naar dit museum gaan. In alle andere gevallen kun je beter even doorrijden naar Sinsheim, waar veel meer en interessante racewagens te zien zijn.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *