De oogst van week 22 2018

Met onder andere bijvangst bij de TKD, een voorbijganger op het werk in Vuren en wat spul uit de regio.
MAN TGL 3rd genMAN TGL 3rd gen ~ Dyka.GINAF X5450-SGINAF X5450-S ~ Gebr. van Mourik.GINAF X4446-TSGINAF X4446-TS ~ Kamphorst.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Gebr. v.d. Heiden.MAN TGS 2nd genMAN TGS 2nd gen ~ Gebr. v.d. Heiden.Titan Jelsum aanhangwagenTitan Jelsum aanhangwagen.GINAF X4241-SGINAF X4241-S ~ Hooijer Renkum.DAF XF105DAF XF105 ~ Van Roon.Iveco StralisIveco Stralis ~ Sandstra.Scania 164Scania 164.Scania P340Scania P340 ~ Rondaan.Volvo FH 4th genNormaal gesproken publiceer ik geen foto’s van trucks voor ze afgeleverd zijn (ik heb mijn lesje geleerd…), maar de Volvo FH 4th gen van Walinga is via de facebookpagina van de spuiter twee weken geleden de wereld over gegaan, denk dat dit me wel wordt vergeven, de verrassing is er immers al lang en breed af.Scania R450 (new)Scania R450 (new) ~ De Boer Menaldum.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Vrieswijk.Suzuki SamuraiWe sluiten af met mijn eigen Suzuki Samurai. Ik heb een andere hobbywagen op het oog, dus als ik een goed bod op deze auto (inclusief hardtop, twee soft tops, rollbar en wat reserve-onderdelen) krijg mag hij weg.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *