Traditioneller Pfingstmarkt in Widdern 2018

Het Pinksterweekend bracht ik samen met mijn vriendin bij mijn schoonmoeder en haar man in Widdern door. Op dat moment was daat ook de traditionele Pinkstermarkt. Het bier drinken, waar het feest om draait, heb ik maar aan de Duitsers over gelaten, die kunnen dat veel beter. Ik heb vooral de aanwezige voertuigen gefotografeerd. Bij de uittocht kwam de prachtige Scania met neus helaas vlak buiten de stad al met pech te staan… Onbekend verkoopwagenGeen idee wie de fabrikant van deze verkoopwagen is, de mevrouw die er bij hoorde was helaas ook niet in een geestelijke toestand die het toe liet deze vraag te beantwoorden.Scania T112Scania T112Scania T112.MAN F90MAN F90MAN F90MAN F90MAN F90.VW Transporter T4VW Transporter T4.Toyota ProAceToyota ProAce.DAF LF55DAF LF55.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter. ZE AG heeft de regio van de stad vol gezet met windmolens (In een dal, in een regio met amper wind. Duidelijk geval waar subsidie belangrijker is dan ECHT groene stroom maken), ter compensatie kijgt men sneller internet. Dat is mooi, dan hoef ik in de toekomst geen vakantie meer te nemen als we op bezoek gaan, want de snelheid was de dagen na Pinksteren weer om te huilen….

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *