Jungle Commandos Guyana

In dit bericht fotos van een reeks trucks welke in het diepe oerwoud van Brits Guyana zichtbaar waren. Helaas heb ik (Twahier Rostamkhan, red.) niet alles kunnen pakken, maar dat geeft dan ook aan dat ik nog een bezoekje die kant op moet brengen, want er is nog heel veel moois daar welke ik nog moet vastleggen. De truck met de neus blijkt een soor van oude GINAF samenwerking te zijn geweest, want volgens een van de eigenaren zijn het oude leger GINAF trucks met een neus. Daarnaast was het mooi om een NISSAN DIESEL te spotten, nooit geweten dat die ook zulke formaat trucks gingen bouwen. Ook te zien was de HOWO SINOTRUCK, in de opstelling met een houtblokken transport oplegger. Verassing was voor mij om daar ook de ERF trekker te zien.”


Ook nog te zien hoe ik door het bos moest. Een kennis van mijn jongere broer moest daar zijn truck afhalen. Hij had de dag van tevoren dusdanig veel kracht op de aandrijving gezet dat zijn hele aandrif-as stuk ging. Hij bracht dus een nieuwe om de truck met lading weer door te rijden naar buiten. Ook de interieur van de trucks zien er heel simpel uit.


Hier zichtbaar hoe de drijf as stuk was.


Hier zichtbaar de NISSAN DIESEL. De 8×8 is mij een beetje onbekend, maar ik haal er nog zeker meer erover op mijn volgende reis.


Deze zag ik nog op de highway in Guyana.

Tekst en foto’s Twahier Rostamkhan.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *