36e Chauffeurs Vereniging Friesland evenement

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseerde Chauffeurs Vereniging Friesland haar traditionele evenement in en om de ScanTriHal op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Natuurlijk waren er weer behendigheidswedstrijden, wat mooi aansloot op de open dag bij de verkeersschool van buurman Berend Knol (waarvan uiteraard ook foto’s in deze blogpost. In het kader van Leeuwarden Kulturele Hoofdstad was er ook een konvooi met trucks, waar mensen met een verstandelijke beperking mee mochten rijden. Voor mij het absolute hoogtepunt, ook al zijn niet alle foto’s even mooi geworden doordat een paar trucks verkeerd reden. Heel veel dank aan iedereen die heeft geholpen deze dag tot iets moois te maken!

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *