Neath Steam & Vintage Show 2018

A good friend of mine who lives in Wales went to pay a visit to the Neath Steam & Vintage show and she was kind enough to let me use the pictures for a blog to share with all of you. So a big thank you goes out to our Wales correspondent Serenaar.

I really hope you enjoy this trip to a lovely green valley filled with awesome old trucks and machinery as i did.

In het verre Wales woont een vriendin van me en zij bezocht het afgelopen weekend de Neath Steam & Vintage show en ze was zo aardig dat ik haar foto’s mocht gebruiken om een blog van te maken en met jullie allemaal te delen. Dus hierbij een dikke dank je wel naar onze correspondent in Wales Serenaar.

En ik hoop dat jullie net zo genieten van dit digitale uitstapje naar een groene vallei vol met tractors en machines als ik.

6 Comments

    • Martijn Manrho 18 juni 2018 Reply
  1. Jan Clevering 18 juni 2018 Reply
  2. Jan Clevering 18 juni 2018 Reply
    • Martijn Manrho 18 juni 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *