Dennis Dikken transport is aan haar laatste week begonnen

Gisteren, 1 juli 2018, heeft Dennis Dikken uit Nieuwleusen een brief aan zijn medewerkers gestuurd waar in staat dat ze een nieuwe baan mogen gaan zoeken. Hij verkoopt het bedrijf niet en krimpt niet in, maar stopt er per 7 juli aanstaande mee om meer tijd te hebben voor zijn privé-leven. Er is dus nadrukkelijk géén sprake van een faillisement. Meer informatie staat op transport online, BIGtruck en in de brief die in diverse whatsapp-groepen uiteraard al circuleert… Ik wil de chauffeurs sterkte wensen met het plots verliezen van hun baan en veel succes met het vinden van een nieuwe werkgever. Gelukkig hebben we de foto’s nog…
Mercedes-Benz Actros MP4Mercedes-Benz Actros MP4MAN TGX 2nd genDAF XF Euro 6DAF XF Euro 6Scania G450Mercedes-Benz Actros MP4DAF XF Euro 6Mercedes-Benz ActrosScania 164DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6MAN TGX 2nd genScania G440DAF XF Euro 6

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *