De levens van de BL-ZD-28

Scania T144Tijdens het Truckstar Festival van 2002 zette ik de Scania T144 met kenteken BL-ZD-28 van Ad van Koeveringe op de foto. Hij stond op dat moment aan een riante caravan gekoppeld.
Scania T144Ook Marco Havers heeft de truck op het TT circuit gefotografeerd, op dat moment zat er Ematra bestickering op en werd hij als pacetruck ingezet.

Mattijs Gritter stuurde me vanmiddag een serie foto’s van hoe de truck er nu bijstaat, bij Scania Torhout (België). Bedankt voor de foto’s en tip!

Edit: Roland Berk wist te vertellen dat hij na Ematra nog van John van den Berg (Heros) is geweest. Niels van Duijvenboden had daar een foto van en wist te vertellen dat bij John de chromen bumper er ook op is gekomen.

Update 9 april 2021: Joel Vosters stuurde twee verse foto’s: “Zonet gespot bij klant in Tongeren. Geen idee wie de eigenaar is, stond bij een zandstraler voor de deur geparkeerd.”


Joel vult verder aan: “de camper en nadien de ematra versie klopt, daarna heeft heros transport hem gekocht en even gebruikt als…camper
dan is hij naar Belgie gegaan, en als eerste naar de firma Claes-Verwimp in Lichtaart waar hij even met een bulk gereden heeft.
hierna is hij gekocht door R. De Boulle en gebruikt in het container transport
hierna is hij naar Walonië verhuisd voor werk in het kipper transport
en dan is hij terug naar Tongeren gegaan

hier was hij van Claes verwimp op truckshow in 2007″

Liefhebber van de ‘levens van’-blogs? Alle vorige en volgende blogs uit deze categorie vind je hier.

One Response

  1. Theys August 3 november 2019 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *