Van Kammen breekt de tent af bij DTD

Gisteren was er in Koarnjum feest. DTD, de plaatselijke voetbalclub, speelde tegen de SC Cambuur ter opening van het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Ook was er een public viewing van het WK-spel België tegen Brazilië en een feesttent waarin na afloop nog lekker feest gevierd wordt. Dit is één van de grootste en populairste, jaarlijkse evenementen in De Trije Doarpen (Koarnjum, Jelsum en Britsum). Van Kammen Tenten en Catering verzorgde de tent, die gebracht werd met hun prachtige Scania R730. Deze is ooit bij Kleyn Trucks gekocht en doet sinds februari 2017 bij Van Kammen dienst. Alex Miedema schreef hier al over zijn vorig leven. Hier te zien tijdens het afbreken van het feesttent.

Foto’s en tekst van Hanna Laun.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *