Oldtimers am Ring 2018

Bij de Truck GP op de Nürburgring zijn altijd veel oldtimers aanwezig. Genieten!M.A.N.-Büssing onbekend/overigM.A.N.-Büssing.Iveco-Magirus club-van-vierIveco-Magirus club-van-vier.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Magirus Deutz RundhauberMagirus Deutz Rundhauber.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.MAN F2000MAN F2000.Scania T143Scania T143.Volvo F16Volvo F16.Magirus Deutz D-serie frontstuurMagirus Deutz D-serie frontstuur.MAN onbekend/overigMAN.Magirus Deutz D-serie frontstuurMagirus Deutz D-serie frontstuur.Magirus Deutz D-serie frontstuurMagirus Deutz D-serie frontstuur.Scania T142Scania T142.Henschel H140Henschel H140.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Magirus Deutz Eckhauber 1st genMagirus Deutz Eckhauber 1st gen.Magirus Deutz Eckhauber 2nd genMagirus Deutz Eckhauber 2nd gen.Hanomag F45Hanomag F45.Opel onbekend/overigOpel.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Volvo F12Volvo F12.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Magirus Deutz Eckhauber 1st genMagirus Deutz Eckhauber 1st gen.Magirus Deutz D-serie frontstuurMagirus Deutz D-serie frontstuur.Magirus Deutz RundhauberMagirus Deutz Rundhauber.MAN onbekend/overigMAN.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Büssing B2000Büssing B2000.MAN onbekend/overigMAN.Scania 93Scania 93.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Scania L80Scania L80.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Magirus Deutz RundhauberMagirus Deutz Rundhauber.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Henschel onbekend/overigHenschel.Henschel onbekend/overigHenschel HS14.Henschel onbekend/overigHenschel.Henschel F221Henschel F221.Henschel onbekend/overigHenschel.Henschel onbekend/overigHenschel.Büssing onbekend/overigBüssing.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.MAN onbekend/overigMAN.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Büssing B2000Büssing B2000.MAN F8MAN F8.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.Henschel H140Henschel H140.Borgward B4500Borgward B4500.Magirus Deutz Eckhauber 1st genMagirus Deutz Eckhauber 1st gen.Renault AE (Magnum 1st gen)Renault AE (Magnum 1st gen).Magirus Deutz Eckhauber 3rd genMagirus Deutz Eckhauber 3rd gen.Büssing-N.A.G. onbekend/overigBüssing-N.A.G..Mercedes-Benz NGMercedes-Benz NG.Büssing onbekend/overigBüssing.Mercedes-Benz KurzhauberMercedes-Benz Kurzhauber.Hanomag F45Hanomag F45.MAN onbekend/overigMAN 520.Scania-Vabis L76Scania-Vabis L76.Büssing onbekend/overigBüssing.Scania 141Scania 141.MAN F8MAN F8.Iveco-Magirus onbekend/overigIveco-Magirus.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Henschel HS16Henschel HS16.MAN F8MAN F8.Phänomen GarantPhänomen Garant.Mercedes-Benz LPMercedes-Benz LP.Mercedes-Benz EcolinerMercedes-Benz Ecoliner.KrAZ onbekend/overigKrAZ 258.Mercedes-Benz L319Mercedes-Benz L319.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Mercedes-Benz overig/onbekendMercedes-Benz.Hanomag AL28Hanomag AL28.Scania 93Scania 93.Iveco TurboStarIveco TurboStar.Magirus Deutz Eckhauber 1st genMagirus Deutz Eckhauber 1st gen.

(Dit was de 7.000e post op deze blog. Feestje!!)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *