Op bezoek bij Deutz-Fahr Country

Somewhere in the south of Germany lies the town of Lauingen and there you can find the Deutz-Fahr Country experience center. Our Austrian correspondent was near it and decided to pay a visit to this part museum part showcase of what Deutz-Fahr produces. I hope you enjoy the pictures and of course a big thanks to Farmerbeavis for sharing these pictures with us.

Ergens in het diepe zuiden van Duitsland ligt Lauingen en daar is het Deutz-Fahr Country expernence center gevestigd. Onze correspondent uit Oostenrijk was in de buurt en besloot een bezoekje te brengen aan dit deels museum deels showcase van wat Deutz-Fahr maakt. En uiteraard een hartelijke dank aan Farmerbeavis voor het beschikbaar stellen van zijn foto’s.

 

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *