De politie Mercedes-Benz B-klasse is gearriveerd

Mercedes-Benz B-klasse Er is al veel gezegd en geschreven over de Mercedes-Benz B-klasse die vanaf nu instroomt bij de Nederlandse politie. Dus daar kan nog wel wat bij! ‘Mijn’ eerste exemplaar spotte ik op de Circuitdag Against Cancer. De B-klasse vervangt de VW Touran bij de politie, er worden 1.250 stuks aangeschaft. Ronald Jaspers Focks één van de testrijders: “De auto heeft veel grip op de weg en genoeg power voor achtervolgingen en prio-1-ritten. De aangepaste vering zorgt voor voldoende afstand tussen de weg en de bodem van de auto. Zo kan met hoge snelheid over drempels worden gereden. Om sneller in en uit te kunnen stappen is de gordelhouder verlengd. De auto is ruim zat om met zijn tweeën goed voorin te zitten en al je spullen kwijt te kunnen. Je kunt er goed arrestanten in vervoeren en de kofferbak is ruim genoeg om alle goederen mee te nemen die we dagelijks nodig hebben.”Mercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasseMercedes-Benz B-klasse

2 Comments

  1. jan 20 juli 2018 Reply
    • Ray 20 juli 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *