Terminaltrekkers op de Harselaar


De meeste grote bedrijven hebben ze wel: terminaltrekkers. Vaak zijn het oude trekkers die er al een leven op hebben zitten en teruggekeurd worden. Eigenlijk zijn ze mij (Erwin Visser, red.), net als menig ander, nooit opgevallen. Maar hier in de regio vallen ze ook bijna niet op. Alhoewel? Eigenlijk niet, maar dat komt omdat ze netjes in de bedrijfskleuren staan en ook in de style van de rest van de wagenparken zijn. De opvallendste zijn de trekkers van Jonker en Schut. Als je als chauffeur of bezoeker op de Harselaar komt kun je er niet om heen, deze jongens rijden af en aan tussen de verschillende loodsen. Netjes in de opvallende J&S kleur, lampen en compleet met alcoas. Ik zou zeggen neem een kijk naar deze mooie trekkers.


Tekst en foto’s Erwin Visser.

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *