Frans Maas kipper in Paramaribo


Van de week zag Twahier Rostamkhan een Frans Maas truck rijden. Of dat was was voor de blog. Mijn antwoord was uiteraard een heel erg luide JA!!!

“Zoals afgesproken Alex, heb ik de truck opgezocht en vastgelegd. De truck staat er nog behoorlijk goed bij en word nog dagelijks ingezet voor transport van opvulzand op projecten. Helaas mocht ik de cabine niet in, maar kon wel erin piepen, en dat zag er nog behoorlijk fris uit aan de binnenkant. De cabine is als goed wel eraan toe om binnenkort gespoten te worden, dus gaat hij denk ik de originele bedrijfskleuren van Frans Maas verliezen. Maar het is wel heel mooi om hem nog na 22 jaren precies zo te zien staan. De truck heeft in deze zelfde opbouw wel meerdere eigenaren gekend.”

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *