Van Ginkel Trucks wordt overgenomen door Bakker

Onbekend meerdere (diverse merken)
Onlangs hebben de mensen achter Van Ginkel Trucks en Bakker Bedrijfswagens een ‘letter of intention’ getekend waar in staat dat het de bedoeling is dat Bakker per 1 januari 2019 Van Ginkel Trucks overneemt. Meer details wil de familie Van Ginkel nu nog niet prijs geven, deze volgen binnenkort in een officiële verklaring.

Van Ginkel Trucks
Van Ginkel Trucks heette tot 23 juni 2017 nog GINAF Service, maar is van naam veranderd om diverse redenen. Bijvoorbeeld om verwarring met GINAF in Veenendaal te voorkomen, en omdat men tegenwoordig zelf trucks bouwt, waarvan de VGT OWL-270C 2 het eerste voorbeeld is. Daarnaast is men GINAF dealer, DAF servicedealer en importeur van de AEBI MT. De hoofdvestiging is in Ederveen, daarnaast is er nog een locatie op de Isotopenweg in Utrecht.

Bakker Bedrijfswagens
De Bakker Bedrijfswagen Groep maakt samen met onder andere Bakker Logistiek deel uit van de Bakker Groep. Men is dealer van DAF, Kenworth, Iveco Daily en Fiat Professional. De circa 200 personeelsleden werken verspreid over vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Doetinchem, Harderwijk, Nijkerk, Scherpenzeel en Winterswijk. Bovendien is er nog een sattelietvestiging bij Visser transport in Duiven.
DAF XF Euro 6
Aebi MT750
VGT OWL-270C 2

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *