Een heuse Aston Martin truck

Aston Martin truckGespot in april 2008 in het paddock bij het VLN Langstreckenmeisterschaft op de Nürburgring, een heuse Aston Martin truck! Of nou ja, een Iveco-Ford EuroStar vermomd als Aston Martin, in dienst bij het fabrieksraceteam van het roemruchte Britse merk. Tussen 1987 en 2006 was Aston Martin een dochter van Ford. Wellicht heeft Ford dat betaald met de verkoop van haar Britse truckafdeling aan Iveco, in 1986. De keuze voor de EuroStar als racetransporter was in ieder geval een logische. Nu vind ik de Iveco EuroStar altijd al een mooie truck, maar in deze uitvoering is hij toch wel erg chic. Iveco-Ford EuroStar
Voor wie zich in de lading interesseert:

NET ZO INTERESSANT

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *