Snelle Audi’s op het Eurocircuit

Geheel tegen mijn eigen regels van 1 evenement per weekend ben ik dit weekend bij twee evenementen wezen kijken. Gisteren de klassieke trucks in Birgden en vandaag zijn mijn vrouw en ik in de auto gesprongen en naar het Eurocircuit in Valkenswaard gereden. De reden? Heel simpel een paar auto’s uit mijn jeugd gaven demonstraties. Namelijk een aantal  Audi Sport Quattro’s in verschillende uitvoeringen waaronder de Pike Peak versie.

En de auto’s werden niet gespaard door de coureurs, hoge toeren en dwars ging het over het circuit waarbij het vooral op het start finish stuk indrukwekkend was om te zien hoe snel de wagens waren. De achterkant ging wat naar beneden en weg waren ze, hard remmend voor de chicane.

Ze zeggen dat je nooit je jeugdhelden moet ontmoeten, deze keer had ik er geen spijt van. En voor bewegende beelden kun je mij op Facebook vinden. Daar staan een drietal filmpjes klaar.

No Responses

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *