Vijf nieuwe Schmitz Cargobull koelopleggers voor Brinkman Trans Holland

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag van haar klanten naar geconditioneerd transport heeft Brinkman Trans Holland onlangs vijf nieuwe koelopleggers aangeschaft bij Schmitz Cargobull. De koelopleggers zijn uitgerust met de nieuwste ThermoKing SLXi 300 koelmachines en voorzien van een D’hollandia laadklep.

Brinkman Trans Holland is een jonge en innovatieve Logistieke Dienstverlener met haar wortels in het begin van de vorige eeuw. Zij verlenen een breed spectrum aan diensten, uiteenlopend van kleine zendingen tot het regelen van goederenstromen in complexe Supply Chain Management projecten. Ze zijn specialisten in elke vorm van geconditioneerd transport gebruikmakend van de laatste technologieën zoals boordcomputers om haar jonge vloot van trucks en trailers “real time” te volgen en de temperatuur van de temperatuurgevoelige goederen in de gaten te houden. Brinkman Trans Holland is een specialist in het coördineren en optimaliseren van goederenstromen om zodoende waarde toe te voegen aan het product van haar klanten.

Schmitz Cargobull is marktleider op het gebied van koelopleggers en gebruikt voor zijn trailers de beste materialen; energie-efficiënt, hygiënisch, verouderingsbestendig en reparatievriendelijk. Reden voor Brinkman Trans Holland de nieuwe trailers bij Schmitz Cargobull af te nemen; de geconditioneerde goederen van onze klanten komen op de juiste temperatuur aan op de plaats van bestemming. Voor Brinkman Trans Holland worden reparaties aan de trailers tot een minimum beperkt en de levensduur verlengt.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *