De oogst van week 33 2018

Deze week ben ik er niet veel op uit geweest, de oogst is dan ook een combinatie van twee keer de bijvangst van een retourtje Vuren en wat foto’s van Jelle Bijlsma die bij mij in de straat aan het werk was. VW AmarokVW AmarokVW Amarok.Mercedes-Benz SprinterMercedes-Benz Sprinter.Volvo FM 2nd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd genVolvo FM 2nd gen.New Holland T 7.170New Holland T 7.170 ~ Kievit Deil.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen ~ Van Roon.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.Volvo FH 4th genVolvo FH 4th gen.DAF CF Euro 6DAF CF Euro 6 ~ Boerman Transport.Scania R-serie StreamlineScania R-serie Streamline ~ Heide-Logistik.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Veens Herveld.DAF XF Euro 6DAF XF Euro 6 ~ Alphatrans.Scania S580Scania S580 ~ Sephton Transport.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *