Eerste generatie Renault Master

Een voor de autowereld ongekende lange tijd liep de Renault Master in vrijwel ongewijzigde vorm van de band in Frankrijk, op een kleine facelift na is deze bestelwagen 17 jaar vrijwel ongewijzig in productie gebleven. Ze werden gebouwd in het noord Franse Batilly in de SoVAB fabriek. En ook de huidige generatie Masters loopt daar nog steeds van de band.

In het begin kon de koper kiezen uit maar liefst twee motoren, een dieselblok van 2.5 liter en een benzinemotor met 2.1 liter inhoud. Pas na een paar jaar in 1984 kwam er nog een keuze bij in de vorm van een 2.1 liter dieselmotor.

4 Comments

  1. Jan Clevering 8 september 2018 Reply
    • Alex Miedema 9 september 2018 Reply
      • Jan Clevering 9 september 2018 Reply
  2. Jan Clevering 10 september 2018 Reply

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *