Nieuw design voor scholingstrailer Chauffeursvereniging Friesland

DAF XF Euro 6
Enkele dagen geleden is het nieuwe design van de scholingstrailer van Chauffeursvereniging Friesland gepresenteerd. Erelid Klaas Hoekstra en Sipke van de Meulen van Provinsje Fryslân togen daarvoor speciaal naar Den Haag. Vandaag kon ik de Happy Trailer een stuk dichter bij huis op de foto zetten, in Britsum.
Happy Trailer GTI-12-18T
De uiting voor de nieuwe MoNo campagne, een soort Bob-actie maar dan voor mensen die niet op hun nieuwerwetse telefoon wrijven tijdens het rijden, vind ik zelf het opvallendst. Deze foto’s zijn dan ook niet rijdend gemaakt.Happy Trailer GTI-12-18TEven een vleugje ‘levens van‘ aan de blog toevoegen, zo zag de Happy Trailer GTI-12-18T er voorheen uit.
Happy Trailer GTI-12-18T

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *