Erwin Visser bij truckraces Zolder 2018


Afgelopen zaterdag ben ik (Erwin Visser, red.) naar Zolder geweest. Aangezien ik toch wat andere leuke dingen buiten het truckpullen gedaan heb dit jaar stond de Dtr in Zolder al een poosje op de planning, mede omdat Willem Breedijk een oude bekende is uit het truckpull wereldje en sinds afgelopen jaar zelf een racetruck team heeft, de flying dutchman, was ik wel benieuwd hoe het er aan toe ging.

Vrijdagavond zat ik bij goede vriende van me en die gingen ook dus hadden we besloten om een busj te huren om daarmee zaterdagmorgen die kant op te gaan. Na nog wat mensen opgehaald te hebben zat het sfeertje er al lekker in.
Op het circuit aangekomen eerst even een bakkie koffie gedaan en toen maar even een stukje gelopen om een beetje gunstige fotoplek te vinden. Na die gevonden te hebben hebben wel een lekker biertje gedronken en een balletje met naar binnen gewerkt. Daarvoor bedankt, het was ondertussen tijd om te gaan lopen want de DTR ging de baan op.

Dus fototijd. Na 20 min zat de eerste heat er op en gingen we even wat drinken en eten. Toen was het tijd voor de 2e ronde vandaag die ging in reverse start dus de laatste van heat 1 starte als eerste. Daarna was het tijd om nog een praatje maken en iedereen te bedanken. Was toch mooi om die Detroit van Ome Wout nog eens te horen brullen . Daarna was het 2 uur terug onderweg nog even bij een restaurant gestopt om nog even lekker te eten. En na nog een sapje op de opstapplek was het ondertussen weer zondag geworden.

Al met al terugkijkend op een gezellige dag aan de andere kant van de Trucksport.


Tekst en foto’s: Erwin Visser.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *