Marcel Ruiterveld bij Open Dag Mammoet Schiedam 2018

Onbekend Onbekend
Op zaterdag 22 september organiseerde de hoofdvestiging van Mammoet in Schiedam weer haar traditionele open dag. Marcel Ruiterveld maakte daar bijgaande serie prachtige foto’s.
Onbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendOnbekend OnbekendDAF 2600DAF 2600Onbekend OnbekendDAF 2600DAF 2600DAF 2600Renault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serieRenault T-serievrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen Mercedesvrachtwagen MercedesVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th genVolvo FM 4th genVolvo FH 4th genVolvo FH 4th gen
Nog veel meer Mammoet vind je op truckfan.nl.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *